OBAVEŠTENJE STUDENTIMA KOJI SU IZ REPUBLIKE SRPSKE I CRNE GORE

 

Obaveštavaju se studenti koji su iz Republike Srpske i Crne Gore i trenutno se nalaze na njihovim teritorijama, a tokom maja meseca imaju praktične/ laboratorijake vežbe ili ispite da izvrše prijavu u cilju vraćanja na teritoriju Republike Srbije slanjem podataka (ime, prezime, broj indeksa, matični broj, broj pasoša/lične karte, kontakt emaila i broj telefona) putem emaila info@visokatehnicka.edu.rs
Vaši podaci (ime, prezime, matični broj i broj indeksa) bi se u slučaju prijave našli na spisku Vladine komisije za davanje dozvole za ulazak u Srbiju. Takođe biste bili u obavezi da obavite testiranje na COVID-19 koje bi bilo besplatno. Na testiranje biste odlazili sa email porukom koju bi Vam mi poslali nakon Vaše prijave i koja bi sadržala Vaše obaveze tokom maja meseca, a ukoliko bi test bio negativan imali biste rok od 72 sata da uđete u Republiku Srbiju bez obaveze boravka u karantinu.
Povodom dogovora i zakazivanja besplatnog testiranja na COVID-19 ako ste sa teritorije Republike Srpske možete se javiti Radmili Pejić na email r.pejic@mnrvoid.vladars.net, a ukoliko ste sa teritorije Crne Gore možete se javiti dr Maji Milanović na email maja.milanovic@ijzcg.me ili dr sci Sanji Medenici na email sanja.medenica@ijzcg.me ali tek nakon obavljene prijave i našeg povratnog emaila.
Napomena: Zbog noviteta u proceduri prethodno izvršine prijave će biti zanemarene i u obavezi ste da izvršite ponovnu prijavu.