Održan turnir u malom fudbalu “VTŠ KUP 2017”

 

U sredu 28.06. održan je prvi po redu turnir u malom fudbalu “VTŠ KUP 2017”.

Na turniru su učestvovali studenti škole različitih generacija i prikazali su odličan fudbal i sjajnu zabavu i druženje čime je ispunjen osnovni cilj turnira. Početak turnira obeležilo je izvođenje početnog udarca od strane direktorke škole, dr Vesne Šotre.

Podeljeni u šest ekipa (dve grupe po tri tima) posle utakmica u grupnoj fazi u polufinalu su igrale četiri najbolje ekipe, dok su u finalnom susretu najboljih ekipa pobedu odneli Marko Kreševljak, Dragoljub Bovan, Stefan Đurđević, Vuk Bakić i Marko Milošević.

Nagrađeni su i najbolji pojedinci turnira. Najlepši gol delo je Lazara Polića studenta druge godine, najbolji golman je Marko Bojin (treća godina), a najbolji strelac Vuk Bakić (treća godina). Ostaće upamćen trenutak u kome je najbolji strelac poklonio nagradu svom saigraču Stefanu Đurđeviću proglasivši ga najboljim igračem turnira sa čime su se složili ostali učesnici i navijači. Lep gest koji pokazuje drugarstvo koje vlada među studentima naše škole.

Posebno se zahvaljujemo kompaniji Extra Sports koja je obezbedila lopte i prigodne poklone za najbolje pojedince, kao i kafiću Chill sa Novog Beograda na pomoći u organizaciji turnira. Izveštaj sa turnira biće objavljen i u dnevnom sportskom listu “Sportski žurnal” u nekom od narednih dana.

Fotografije sa turnira u HD rezoluciji možete preuzeti OVDE.

Zahvaljujemo se kako studentima koji su uzeli učešće, tako i onima koji su pružili pomoć u organizaciji i pokazali pripadnost i posvećenost školi.

Sportski pozdrav,
Vaša Visoka tehnička škola Beograd