POZDRAVNA REČ PREDSEDNIKA AKADEMIJE BRUCOŠIMA

Poštovani brucoši,
Akademija tehničkih strukovnih studija Beograd, čiji ste deo postali, želi vam dobrodošlicu!

Umesto uobičajenog druženja i upoznavanja na promotivnom času, ovog 1. oktobra vas pozdravljamo onlajn.

Našu Akademiju čine četiri odseka (Odsek Beogradska politehnika, Odsek Kompjutersko-mašinsko inženjerstvo, Odsek za saobraćaj, mašinstvo i inženjerstvo zaštite i Odsek Primenjene inženjerske nauke) koji više od pola veka uspešno obrazuju mlade stručnjake u širokom spektru oblasti. Akademija objedinjuje dva kreativna polja – inženjerstvo i dizajn. Kontinuirano pokušavamo, i bez izuzetka uvek uspevamo, da budemo aktuelni i inovativni, kako bismo svojim studentima pružili kvalitetne studije.

Akademija vam nudi mnoge mogućnosti za profesionalni i lični napredak. Pored savremene nastave na raspolaganju su vam pomoć u karijernom razvoju, biblioteke sa bogatim fondom literature, pristup akademskim elektronskim servisima, kao i mnoge druge studentske aktivnosti poput stručnih i sportskih takmičenja, kulturnih manifestacija, humanitarnih akcija i studentskih druženja.

Tokom prve nastavne nedelje, od ponedeljka 4. oktobra do petka 8. oktobra, elektronskim putem, biće vam prezentovane informacije o načinu realizacije nastave, komunikaciji na Akademiji, radu odseka, radu biblioteke, kao i studijskim programima. Zamolila bih vas da se na taj način pripremite za početak ovog semestra.

Nastava u prostorijama Akademije počeće u ponedeljak 11. oktobra, prema rasporedima koji će biti dostupni na sajtovima odseka.

Molim vas da se pridržavate svih preporučenih mera za suzbijanje širenja zarazne bolesti COVID-19.

Čestitam vam što ste ispunili svoje želje upisom na studijske programe Akademije tehničkih strukovnih studija Beograd i u ime svih zaposlenih želim vam puno uspeha u akademskom svetu u koji ste danas zvanično zakoračili.

dr Marina Stamenović,
predsednik Akademije tehničkih strukovnih studija Beograd

Originalnu objavu na sajtu Akademije možete pogledati OVDE.