Stručna praksa – poseta LG akademiji

 

U sredu, 14. decembra biće organizovana poseta studenata prostorijama kompanije LG i LG Akademiji. Poseta se organizuje u okviru stručne prakse, a za nju se putem mejla: slobodan.milosevic@visokatehnicka.edu.rs mogu prijaviti zainteresovani studenti treće godine i specijalističkih studija.

Broj studenata koji mogu prisustvovati je ograničen na 15. Apelujem na studente koji su se prijavili, a iz nekog razloga ne mogu prisustvovati poseti, da na vreme jave, kako bi njihovo mesto mogao zauzeti neko od preostalih prijavljenih kolega.

Predavanje u LG Akademiji počinje u 9,30h, a skup studenata je u 9,00h ispred zgrade u kojoj se nalazi LG, u ulici Španskih boraca 3/III na Novom Beogradu. Radi lakšeg snalaženja pogledajte mapu i fotografiju poslovnog centra (Blue House).

Ovo je jedna od nekoliko poseta LG-u koje će u narednom semestru biti organizovane i svi zainteresovani će dobiti šansu da čuju predavanja.

lglslider2-1-0

O LG Akademiji – Tema predavanja je usmerena projektantima koji koriste AutoCAD softver sa specijalno razvijenim dodatkom od strane LG-a, LATSCAD-om. Studenti će u toku predavanja naučiti kako da instaliraju LATSCAD dodatak, kreiraju nov projekat, uvezu crtež iz AutoCAD-a, i principe rada sa dodatkom.

Nastavnik praktične nastave,
Slobodan Milošević